Groter podium voor Constructeur van het jaar 2019

De verkiezing van de Constructeur van het Jaar en het Talent van het Jaar 2019 is in volle gang. Naar wie de eer uiteindelijk gaat, zal de jury bekendmaken op de Dag van de Constructeur op 22 mei. Dit jaar zullen de laureaten nog meer profiteren van hun uitverkiezing. De winnaars krijgen een podium in Cement, mogen gratis deelnemen aan een cursus van Bouwen met Staal en ontvangen nog een bijzondere prijs, waarover later meer.

De verkiezing ‘Constructeur van het Jaar’ is erop gericht de onmisbare bijdrage van de constructeur zichtbaarder te maken. Ook moet de prijs de aantrekkelijkheid van het vak benadrukken. Onder collega’s, in de bouwkolom en in de maatschappij. De Constructeur van het Jaar wordt een jaar lang de ambassadeur van het vak.

De ideale Constructeur en van het Jaar blinkt uit met vernieuwende en aansprekende constructies, begrijpt dat zijn project ook een maatschappelijke relevantie heeft, houdt rekening met de opgave van morgen en kan daarnaast ook uitstekend werken in een projectteam.

Podium

De uitverkiezing tot Constructeur en Talent van het Jaar levert een hoop aandacht op, zo gaven oud-winnaars Hubert Kuijpers (Pieters Bouwtechniek) en Roy Crielaard (Heijmans) al aan in het interview voor Cement, ‘Constructeur van hte jaar op een podium’. Niet alleen voor de persoon zelf maar ook voor het bedrijf. Dat is een van de aantrekkelijke kanten.

Dit jaar zal de organisatie van de verkiezing er nog harder aan trekken om de winnaars een podium te geven waarop hij of zij hun visie kunnen delen met vakgenoten. Dit onder meer via het platform Cement: Zo verdienen de Constructeur en Talent van het Jaar een plekje in het blogpanel, komt er een artikel over hun meest opvallende project en worden ze geïnterviewd over hun visie en drijfveren.

Naast deze gegarandeerde publiciteit is er dit jaar een bijzondere prijs aan deze titel verbonden. Wat dat is, houden we nog even geheim. Bovendien kunnen de winnaars gratis deelnemen aan een cursus van Bouwen met Staal naar keuze.

Nomineren

Ben of ken jij de nieuwe constructeur van het jaar? Die collega of die constructeur met wie je hebt samengewerkt, die uitblinkt met zijn vernieuwende en aansprekende constructies, die begrijpt dat zijn project ook een maatschappelijke relevantie heeft, die rekening houdt met de opgave van morgen en die daarnaast ook uitstekend kan werken in een projectteam? Nomineer diegene dan op deze site! Dat kan nog tot 10 mei 2019.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *